Kerkdienst 6 november 2016

Kerkdienst 6 november 2016
Datum
6 november 2016
Tijd
10:00 - 11:00 uur
Locatie
Sommelsdijk

De kerkdienst op 6 november 2016 wordt geleid door onze eigen predikant J.F. Klijnsma. De eerste collecte is voor de diaconie met als doel de actie Warmte voor Kinderen in China. De tweede collecte is voor de eigen gemeente.

De actie Warmte voor China is een initiatief van ds. Ruth Thieme uit Gouda. Haar dochter in China steunt een tehuis voor geestelijk- en lichamelijk gehandicapte kinderen in Beijing, het Chang Meng Care Center.

Op woensdag 7 oktober 2015 bezochten de heer en mevrouw Thieme met hun dochter het tehuis voor geestelijk- en lichamelijk gehandicapte kinderen in Beijing, het Chang Meng Care Center, waarde actie “Warmte voor kinderen” voor bestemd is.

Het was een goed weerzien. Het huis ziet er steeds beter uit en het aantal kinderen is beter gereguleerd. Meer kinderen gaan in het weekend of, zoals nu in de vakantie, naar huis of naar familie. De werkdruk wordt daardoor iets minder. Jammer genoeg zijn er nog steeds kinderen waar de familie geen belangstelling voor heeft en die zijn daar dus altijd! In de moestuin worden groenten voor eigen gebruik geteeld. Voor het zesde achtereen volgende jaar waren wij daar met vlees, groente, fruit, eieren, kip, rijst en geld voor kolen.

De dankbaarheid was groot en wij gingen voldaan terug. Zij hopen dat ze dit jaar weer een en ander naar deze kinderen kunnen brengen.

Uw giften zijn meer dan welkom en worden goed besteed!

U ziet enkele foto’s van hun bezoek in 2015.

Ruth Thieme,  Email: Thieme.ruth2@gmail.com

Warmte voor China 2 Warmte voor China 1

 

Agenda