15 december 2019

Adventviering met gedichten en muziek

Geschreven door Leon van Heel

Gedichten, muziek, zang en een vertelling passend bij deze tijd van het jaar. De Remonstranten in Sommelsdijk houden op woensdagavond 18 december de jaarlijkse adventviering. Iedereen is van harte welkom.

De viering is geen kerkdienst, maar een sfeervol en gezellig samenzijn rond een mooi gedekte tafel. Het koor van de gemeente, Cantone, verleent ook zijn medewerking.

Kerst

De Remonstranten vormen een vrijzinnig protestantse geloofsgemeenschap die niet weet of zegt hoe het is, maar die in verdraagzaamheid en openheid bespreekt hoe het zou kunnen zijn. Openheid en vrijheid in het geloof staan centraal. Wat vieren de Remonstranten met Kerst? Natuurlijk de geboorte van Jezus, maar kerst is ook een feest van hoop en licht. Mensen putten geruststelling, moed en hoop uit dat oude verhaal.

Adventviering 18 december 2019
18 december 2019, 19:30 - 20:30 uur, Sommelsdijk

De Adventviering is een gezellig en warm samenzijn van gemeenteleden en belangstellenden in de aanloop naar kerst. De kerk is versierd in kerstsferen. Aan een feestelijk aangeklede tafel luisteren we naar een kerstverhaal, gedichten, muziek en zang. De Adventviering van de Remonstranten in Sommelsdijk is op 18 december om 19:30 uur. De kerk aan de Voorstraat 35 is vanaf 19:00...  Lees verder

Gerelateerd