Exposities

De kerk leent zich voor exposities. Geregeld zijn nieuwe tentoonstellingen van schilders, fotografen en keramisten. Openingstijden zijn op zondag van 11.00 tot 12.00 uur en elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Daarnaast kunt u aanbellen bij de familie Schrier die boven de kerk aan de Voorstraat 35 in Sommelsdijk woont.

Een van de kunstwerken

De Kunstenmakers

De Kunstenmakers exposeren van 3 mei tot en met 28 juni in de kerk. Kunstenmaker is de kunstwerkplaats van de Flakkeese stichting Goed voor Goed en bestemd voor mensen die ‘net even iets anders in onze samenleving staan’. Dit kunnen deelnemers met een verstandelijke beperking zijn maar ook mensen die, om de een of andere reden, niet deel kunnen nemen aan het reguliere werkproces of net even iets meer moeite hebben met het leven van alledag en daardoor beperkingen ervaren

Behalve in het (schilders)atelier wordt ook op andere vestigingen van Goed voor Goed mooi creatief werk verricht dat onder Kunstenmaker valt. Het atelier is gevestigd in het kringloopcentrum van Goed voor Goed in Sommelsdijk. Van maandag tot en met donderdag wordt hier overdag gewerkt door zo’n 15 kunstenaars. De meesten schilderen.

Het voordeel om op een kringlooplocatie te werken toont zich in de etalages van het atelier. De kunstenaars nemen ingebrachte kringloopspullen onder handen en die krijgen zo een nieuwe verrassende, kunstzinnige afwerking.

Het vrije werk van de Kunstenmakers levert, naast verrassing en verwondering, regelmatig een grote glimlach op.

Openingstijden op zondag van 11.00 tot 12.00 uur en elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Daarnaast kunt u aanbellen bij de familie Schrier die boven de kerk woont.