Cantone, het koor van de gemeente

Het koor van de Remonstrantse Gemeente Sommelsdijk, Cantone, repeteert wekelijks onder leiding van Chloë en Sjaliene de Waal. Cantone zingt in de speciale diensten op zondag in de Remonstrantse Kerk aan de Voorstraat te Sommelsdijk. Vanaf woensdag 16 februari 2022 is Cantone weer begonnen met repeteren na een heel lange pauze.

Cantone zong in de herdenkingsdienst

Na de zomervakantie 2019 was Cantone te zien en te beluisteren bij de openingszondag op 1 september. Het koor zong daar ‘There is a place’ en ‘A Celtic Prayer’. Ook zongen zij in de dienst voor de herdenking van de overleden dierbaren uit de gemeente en op de Adventavond en Kerstavond.

Het koor heeft een afwisselend repertoire van Nederlands-, Duits-, Engels- en Franstalige liedjes. Ook zingt het uit het nieuwe Liedboek.

Cantone oefent op de woensdagavonden van 19.30 – 21.30 uur op de Voorstraat 35 te Sommelsdijk. Een foto-impressie van de optredens, repetitieavonden en andere activiteiten vindt u verder op deze pagina.

Word lid

Er is ruimte voor nieuwe leden. Lijkt het u leuk om mee te zingen? U kunt zich opgeven bij Ilonka van der Sluijs via onderstaand contactformulier.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht