Gespreksgroepen

De Remonstranten Sommelsdijk hebben twee gespreksgroepen; eentje in Sommelsdijk en de Kring Schouwen op Schouwen-Duiveland. De deelnemers uit onze kerkgemeente en ook belangstellenden van buiten onze gemeente bespreken hier uiteenlopende geloofszaken.

Gespreksgroep Sommelsdijk

De tweewekelijkse gespreksgroep van de Remonstranten Sommelsdijk is – buiten vakantietijd – altijd op de zondagen wanneer in de kerk aan de Voorstraat geen diensten zijn.

Deelnemers aan het online gesprek in Sommelsdijk.

De gespreksbijeenkomst begint om 10.00 uur en vindt momenteel online plaats via Zoom. Zoom is een programma waarmee je via internet kunt videobellen of met elkaar gesprekken kunt voeren met PC, laptop of smartphone. Dit is de vaste link van de gespreksgroep.

Voor meer informatie over deze digitale tafelgesprekken kunt u contact op nemen met Janet Parlevliet: j.parlevliet@icloud.com. Bellen mag ook: 06-17437908 of 0187-665368.

Kring Schouwen

De Remonstrantse leden en belangstellenden van Schouwen-Duiveland komen maandelijks bijeen in de Kring Schouwen. Vanwege het coronavirus zijn er momenteel geen bijeenkomsten met Kring Schouwen.

Voor meer informatie over de Kring Schouwen kunt u contact op nemen met Bram Schrier: 0187-486082.

De Kring Schouwen enkele jaren geleden