14 augustus 2020

Video: Boek vol levenslust centraal tijdens de kerkdienst van 16 augustus

Geschreven door Leon van Heel

Schrijver Sander Kollaard bij de prijsuitreiking van de Libris Literatuurprijs. Met zijn hond (r).

André Meiresonne preekt zondag niet uit de Bijbel, maar uit een nieuw boek. ‘Uit het leven van een hond‘ won dit jaar de Libris Literatuurprijs. Het boek van schrijver Sander Kollaard zit vol levenslust, zegt Meiresonne. ,,Over zin in het leven, zin om te leven. Dat kunnen we wel gebruiken deze dagen.”

De luchtige zomerviering in de kerk aan de Voorstraat in Sommelsdijk begint om 10.00 uur. Vanwege de coronarichtlijnen is ze onder voorwaarden bij te wonen, maar ook via een livestream te volgen en later op video op deze website te zien. Dick Muller improviseert op het orgel en Bram Schrier zingt.

Video (er zit een brom in de opname, vermoedelijk van de op volle toeren draaiende luchtinstallatie. Tip: zet het geluid niet te hard):

Collecte

De collecte is deze week voor het werk van de eigen gemeente. U kunt een bedrag hiervoor overmaken via deze link of het scannen van de QR-code:

Bijwonen

Wie de kerkdienst fysiek wil bijwonen, kan zich per mail melden bij de secretaris van de kerkenraad: secr.rem.som@gmail.com. Vanwege de Covid-19-maatregelen is de kerk anders ingericht. Met de ervaring van eerdere vieringen is vastgesteld dat het risico iemand te besmetten nu aanvaardbaar klein is. Omdat onze kerk maar klein is, is op dit moment ruimte voor maximaal 14 personen.

Hier vindt u meer informatie over het bijwonen van de kerkdiensten en de regels die daarvoor gelden.

Gerelateerd