22 april 2021

De gespreksgroep praat verder over polarisatie en hoe je daarmee omgaat

Geschreven door Leon van Heel

De gespreksgroep praat zondag 25 april verder over de bezinningsbrief van de Remonstranten. Dat gesprek begon twee weken geleden en leverde voor de deelnemers verrassende inzichten op. Een verslag is hier te lezen.

Deelnemers aan het online gesprek

De bezinningsbrief, voluit getiteld Ik laat je niet alleen. Over polarisatie en het vergeten wij, gaat over de rol van de kerk als maatschappelijk geweten, de tegenstellingen in de samenleving en hoe wij die voorbij komen. De bezinningsbrief is hier te downloaden.

Tijdens de tweewekelijkse gespreksgroep van de Remonstranten Sommelsdijk bespreken deelnemers uit onze kerkgemeente en ook belangstellenden van buiten onze gemeente uiteenlopende geloofszaken.

De bijeenkomst begint om 10.00 uur en vindt momenteel online plaats via Zoom. Zoom is een programma waarmee je via internet kunt videobellen of met elkaar gesprekken kunt voeren met PC, laptop of smartphone.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze digitale tafelgesprekken en de Zoom-link kunt u contact op nemen met Janet Parlevliet: j.parlevliet@icloud.com. Bellen mag ook 06-17437908 of 0187-665368.

 

Gerelateerd