24 juni 2021

De laatste gespreksgroep voor de zomerstop gaat over teksten die raken

Geschreven door Leon van Heel

In de laatste gespreksgroep voor de zomerstop praten de deelnemers over Bijbelverhalen, teksten, gebeden of dichtregels die hun geraakt hebben. De digitale bijeenkomst staat gepland op zondag 27 juni. Het gesprek begint om 10.00 uur, de Zoom-link is een kwartier van tevoren live.

Het hoeven overigens niet per se positieve ervaringen te zijn. Wellicht zijn er teksten of verhalen die weerstand oproepen.

Deelnemers aan het online gesprek

Uiteenlopende geloofszaken

Tijdens de tweewekelijkse gespreksgroep van de Remonstranten Sommelsdijk bespreken deelnemers uit onze kerkgemeente en ook belangstellenden van buiten onze gemeente uiteenlopende geloofszaken.

De bijeenkomst begint om 10.00 uur en vindt momenteel online plaats via Zoom. Zoom is een programma waarmee je via internet kunt videobellen of met elkaar gesprekken kunt voeren met PC, laptop of smartphone. Dit is de vaste link van de gespreksgroep.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze digitale tafelgesprekken kunt u contact op nemen met Janet Parlevliet: j.parlevliet@icloud.com. Bellen mag ook 06-17437908 of 0187-665368.

Gerelateerd