3 juni 2021

Ds. Tina Geels gaat voor in dienst van Remonstranten Utrecht

Zondag 6 juni kunnen we de online dienst van de Remonstranten Utrecht meebeleven.
Met voorganger Tina Geels, predikant In-between. Ds. Geels is tijdelijk terug in de Geertekerk als vervanging van ds. Alleke Wieringa. Van 1 december tot 1 juli neemt zij de taken over in Utrecht. De muzikale leiding is van Maarten van der Bijl.

Op de pagina onlinediensten vindt u alles over het meekijken van deze dienst die om 10.30 uur begint. Vanaf daar is de viering ook op groot beeld te zien.

(De collecte van Utrecht is voor een ander doel, onze collecte staat hieronder)
Collecte
De coronasituatie in Zuid-Azië wordt steeds zorglijker, dagelijks zien we op t.v. de vreselijke beelden van mensen die in de ziekenhuizen niet terecht kunnen. Niet alleen India, maar ook buurlanden Nepal, Bangladesh en Pakistan hebben te maken met recordsterftecijfers. Er is dringend meer internationale steun nodig om een grotere ramp te voorkomen. De samenwerkende hulporganisaties willen de hulp in de regio zo snel mogelijk opschalen.
Het Rode Kruis ondersteunt de zorg in de regio en helpt om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Zo helpen zij in Nepal bijvoorbeeld met testen, vaccinaties en hygiënemaatregelen.
In India helpen meer dan 46.000 van de hulpverleners van het Rode Kruis bij het vaccineren, in quarantainecentra, bij het verstrekken van zuurstof en het uitdelen van maskers, zeep en handschoenen. Ook leverden zij tot nu toe voedsel en medicijnen aan meer dan 276.000 kwetsbare mensen.
Wij vragen uw gulle gift voor de actie van het Rode Kruis om steun te verlenen aan coronaslachtoffers in India en Nepal.
U kunt u gift overmaken via deze link 
Of via de QR code
Op zondag 13 juni is er weer een online gespreksgroep en zondag 20 juni verwelkomen wij Ds. Jan Klijnsma in Sommelsdijk.
Namens de kerkenraad een mooie dienst gewenst!

Gerelateerd