16 november 2016

Geld doneren zonder dat het iets kost?

Geschreven door Jan de Vries

Geld doneren zonder dat het iets kost?

De Stichting Zanskar Scholen, een van onze diaconale doelen, wees me op de Goede Doel Shop.

Als u aankopen doet via internet bij een webshop kan dat via de Goede Doel Shop en die doneert, zonder dat het u iets kost, een klein deel van het aankoopbedrag aan het door u gekozen goede doel.

Hoe werkt het?

Bijna 300 webshops (o.a. Bol, Zalando, Wehkamp, Bijenkorf en AH) zijn aangesloten bij Goede Doel Shop en doneren een klein percentage van de aankoopprijs aan Goede Doel Shop. Deze organisatie draagt er zorg voor dat het geld (het percentage) bij het door u gekozen (Zanskar Scholen) terecht komt. U bestelt bij en betaalt aan de webshop. Er zit dus geen derde partij tussen!

 Wat moet u doen?

Ga naar: http://goededoelshop.nl/
en maak onder “Contact” een account aan.

Log in met de door u gekozen toegangsnaam en wachtwoord.

Kies het goede doel: (Zanskar Scholen) en ga naar de webshop van uw keuze.

 

PS. Onze kerkelijke gemeente staat niet in de lijst van goede doelen. Zanskar scholen is een van de vele mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook een doel van uw eigen keuze kiezen.

Over Jan de Vries

Jan de Vries

Jan de Vries was de secretaris en de penningmeester van de Remonstranten in Sommelsdijk. Daarnaast beheerde hij de website, de ledenadministratie, was contactpersoon privacygegevens en een van de redacteuren van Vrijzinnige Klanken. Jan is 26 mei 2019 overleden. We hebben afscheid van hem genomen op vrijdag 31 mei 2019. Jan was voor velen een steun en toeverlaat. Een rustige vraagbaak, betrokken, betrouwbaar en dienstbaar.

Gerelateerd