21 januari 2023

Hier te zien: Jan Douwes gaat voor bij de Remonstranten Sommelsdijk

Geschreven door Leon van Heel

Zanger en dominee Jan Douwes gaat zondag 22 januari voor bij Remonstranten Sommelsdijk. Sjaliene de Waal verzorgt de muziek.

Jan Douwes

Douwes is gemeentepredikant van de Remonstranten Dordrecht. Daarnaast is hij werkzaam als zelfstandig musicus, met een praktijk van professionele koorzang, optredens als solist en incidenteel zangpedagogisch werk. Naast activiteiten in koorverband, vertolkte hij solopartijen in onder meer Bach’s Passionen, Lieder eines fahrenden Gesellen van Mahler en Petite Messe Solennelle van Rossini.

De dienst in de kerk aan de Voorstraat 35 in Sommelsdijk begint om 10.00 uur. Bezoekers zijn welkom in de kerk en met het oog op corona is gezorgd voor ventilatie. Na afloop van de dienst drinken we koffie en thee.  

Tegelijkertijd is de dienst online te volgen op Facebook en op onze website. De uitzending blijft ook op een later tijdstip te bekijken. 

Let op:

Staat op het beeldscherm ‘Niet beschikbaar’? Dat is geen probleem. Gewoon op klikken en de uitzending begint.

Liturgie

Collecte

De collecte is deze zondag voor het Nederlands Bijbelgenootschap. Het Nederlands Bijbelgenootschap wil dat iedereen die ervoor openstaat, de Bijbel kan ontdekken, lezen en omarmen. Of dat nu voor het eerst is, dagelijks of op een nieuwe manier. Hiervoor kijken zij waar er behoefte aan is: een vertaling die nog niet beschikbaar was in een bepaalde taal, een nieuw leesplan, of een audioversie.

De tweede collecte is voor de eigen gemeente, uw bijdrage verdelen we over deze twee doelen. U kunt een bedrag hiervoor overmaken via deze link of door het scannen van de QR-code. 

De kerkenraad wenst u allen een mooie dienst toe. 

Gerelateerd