22 april 2023

Nu te zien: Jan Douwes gaat voor en het thema is ‘Niet te geloven’

Geschreven door Leon van Heel
Jan Douwes
Noach en de duif, getekend door Kees de Kort

Jan Douwes uit Dordrecht gaat zondag 23 april voor in de Remonstrantse kerk in Sommelsdijk. Het thema is ‘Niet te geloven’. Sjaliene de Waal verzorgt de muziek.

Jan Douwes (1976) is de gemeentepredikant van de Remonstranten Dordrecht. Daarnaast is hij werkzaam als zelfstandig musicus, met een praktijk van professionele koorzang, optredens als solist en zangpedagogisch werk.

De dienst begint om 10.00 uur in de kerk aan de Voorstraat 35. Bezoekers zijn van harte welkom. Na de dienst ontmoeten we elkaar en drinken we koffie en thee. Tegelijkertijd is de dienst online te volgen op Facebook en op onze website. De uitzending blijft ook op een later tijdstip te bekijken.

Let op:

Staat op het beeldscherm ‘Niet beschikbaar’? Dat is geen probleem. Gewoon op klikken en de uitzending begint.

Liturgie

De Liturgie vindt u hier.

Collecte

De collecte is deze zondag voor Kerk in Actie: Wereld diaconaat Moldaviƫ. Door de economische situatie zien veel mensen in Moldaviƫ geen andere mogelijkheid dan voor korte of langere tijd in het buitenland te gaan werken. Dat betekent dat veel kinderen en ouderen alleen achterblijven. Hoewel kerken maar weinig geld en vrijwilligers hebben, willen zij er voor deze kinderen en ouderen zijn. Moldovan Christian Aid (MCA) ondersteunt kerkelijke gemeenten bij hun diaconale initiatieven en traint jongeren zodat zij ouderen kunnen helpen.

De tweede collecte is voor de eigen gemeente, uw bijdrage verdelen we over deze twee doelen.
U kunt een bedrag hiervoor overmaken via deze link of door het scannen van de QR-code in de bijlage.
Wilt u liever uw gift in de kerk geven is, dan is dat ook mogelijk na de dienst in de collectezak (met de groene G. erop) op de koffietafel.

De kerkenraad wenst u allen een mooie dienst toe.

Gerelateerd