21 februari 2023

Expositie: Op de kop van het eiland

Geschreven door Ilonka van der Sluijs - Visser

Nel van Engen toont vanaf 1 maart haar werk in de Remonstrantse kerk, Voorstraat 35 te Sommelsdijk. De expositie is getiteld ‘Op de kop van het eiland’ en bestaat uit een serie schilderijen die de polders en verschillende plaatsen op de kop van het eiland tonen, waaronder Goedereede, Ouddorp en Brouwersdam.

Nel van Engen toont vanaf 1 maart haar werk in de Remonstrantse kerk, Voorstraat 35 te Sommelsdijk. De expositie is getiteld "Op de kop van het eiland" en bestaat uit een serie schilderijen die de polders en verschillende dorpen op de kop van het eiland tonen.

De werken zijn op locatie gemaakt en geven een fraai beeld van de unieke natuur en landschappen van deze gebieden. Nel werkt met acrylverf, een materiaal dat zich uitstekend leent voor het weergeven van de heldere kleuren en textuur van het landschap. Haar stijl is verstild, raadselachtig en vooral kleurrijk.

Nel van Engen heeft les gehad van Harald J. Jassoy uit Goedereede. U bent van harte uitgenodigd om deze unieke expositie te komen bekijken en te genieten van de prachtige schilderijen.

De expositie is te bezoeken van 1 maart tot en met 26 april.

Openingstijden op zondag van 11.00 tot 12.00 uur en elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Daarnaast kunt u aanbellen bij de familie Schrier die boven de kerk woont.

Gerelateerd