12 november 2018

Opening Nieuwe expositie

Geschreven door Jan de Vries
Actueel Magda Haan tekst en foto's Opening Nieuwe expositie

Zondagmiddag 11 november werd de foto-expositie “Nader tot U” van Hans Groenendijk geopend. Foto’s die Hans de afgelopen 25 jaar gefotografeerd had in binnen en buitenland. Twintig foto’s van gekruisigde voeten. Jan Trompper opende de exposite en Niels Snoek als ceremoniemeester had het gedicht “Compassie” geschreven, dat verwerkt was in een door Hans Groenendijk ontworpen hart en aan de tentoonstelling een extra dimensie gaf. Het is een aanrader deze fototentoonstelling te bezoeken.

U bent van harte welkom bij deze expositie na de kerkdienst op de zondagen (vanaf 11.00 uur tot ongeveer 12.00 uur), op verzoek (even aanbellen bij de fam. Schrier die boven de kerk woont) en elke woensdagochtend van 10.00 – 12.00 uur.

 

Over Jan de Vries

Jan de Vries

Jan de Vries was de secretaris en de penningmeester van de Remonstranten in Sommelsdijk. Daarnaast beheerde hij de website, de ledenadministratie, was contactpersoon privacygegevens en een van de redacteuren van Vrijzinnige Klanken. Jan is 26 mei 2019 overleden. We hebben afscheid van hem genomen op vrijdag 31 mei 2019. Jan was voor velen een steun en toeverlaat. Een rustige vraagbaak, betrokken, betrouwbaar en dienstbaar.

Gerelateerd