29 januari 2024

Verwarming uit, warme trui aan: concert in Middelharnis met duurzaamheid als thema

Geschreven door Leon van Heel

Een groep geëngageerde muzikanten treedt op in Middelharnis. Spoken word-artiest De Droominee, de band The Bowery en de singer-songwriter Mooizaam zijn vrijdag 2 februari te zien en te horen.

Het concert maakt deel uit van de Tearfund Warme Truientour, die Tearfund en het Graceland Festival samen organiseren. Tearfund is een internationale christelijke ontwikkelingsorganisatie en het Graceland Festival een christelijk kunst- en cultuurfestival. De Remonstranten waren enige tijd hoofdsponsor van Graceland. Nu is dat trouwens de PKN, en de vrijzinnige bijdrage is iets bescheidener.

‘Ontspannen en inhoudelijk’

De Warme Truientour belooft ‘een ontspannen, gezellige én inhoudelijke avond. Met inspiratie om samen recht te doen en rechtvaardig en duurzaam te leven’. In een muzikale setting moedigen de artiesten het publiek aan recht te doen in de eigen omgeving en om een stap te zetten richting een duurzame levensstijl.

Het concert in Emmauskerk is van 20.00 tot 22:00 uur. De toegang is gratis. Wel wordt bezoekers tijdens de avond gevraagd om een gift te geven. Entreekaarten zijn hier verkrijgbaar of via de qr-code:

Gerelateerd