27 september 2023

Nu te zien: Wim Scholl leidt de kerkdienst op 1 oktober: ‘Er is altijd een oplossing’

Geschreven door Leon van Heel

Wim Scholl uit Vlaardingen leidt zondag 1 oktober de dienst in de Remonstrantse kerk in Sommelsdijk. Hij is al vele jaren een graag geziene gastpredikant in onze gemeente. Sjaliene de Waal bespeelt het orgel.

Wim Scholl

De dienst in de kerk aan de Voorstraat 35 begint om 10.00 uur. Bezoekers zijn van harte welkom in de kerk. Na afloop ontmoeten we elkaar en drinken we koffie en thee.

Tegelijkertijd is de dienst online te volgen op Facebook en op onze website. De uitzending blijft ook op een later tijdstip te bekijken.

Let op:

Staat op het beeldscherm ‘Niet beschikbaar’? Dat is geen probleem. Gewoon op klikken en de uitzending begint.

Liederen in deze dienst

971 Zing een nieuw lied
299e Heer ontferm u
942 Ik sta voor U in leegte en gemis
855 Hem even aan te mogen raken
418: 1, 2, 3 God schenk ons de kracht

Collecte

De collecte is deze zondag voor de diaconie. Het plaatselijke doel is de Voedselbank Goeree-Overflakkee. Stichting Steunpunt Voedselbank Goeree-Overflakkee heeft verschillende doelstellingen. Het belangrijkste doel is medeburgers op Goeree-Overflakkee, die door omstandigheden onvoldoende voedsel of kleding kunnen kopen, wekelijks van een voedselpakket te voorzien.

Andere doelstellingen zijn: het terugdringen van de vernietiging (verspilling) van voedsel en een bijdrage leveren aan het voorkomen of doorbreken van een sociaal isolement van de cliƫnten.

De tweede collecte is voor de eigen gemeente, uw bijdrage verdelen we over deze twee doelen.
U kunt een bedrag hiervoor overmaken via deze link of door het scannen van de QR-code. Wilt u liever uw gift in de kerk geven is, dan is dat ook mogelijk na de dienst in de collectezak (met de groene G. erop) op de koffietafel.

De kerkenraad wenst u allen een mooie dienst toe.

Gerelateerd