20 december 2018

Zeer geslaagde Advent bijeenkomst

Geschreven door Jan de Vries
Actueel Foto's Jan de Vries Zeer geslaagde Advent bijeenkomst

Op woensdagavond 19 december was er een zeer goed bezochte Advent bijeenkomst in onze kerk. Er kwamen zoveel belangstellenden op af, dat er twee tafels bij gezet moesten worden. gelukkig was er plaats voor iedereen. Er waren circa 55 mensen aanwezig. Het was een zeer gezellige avond met gedichten, bekende en onbekende liederen, een kerstverhaal van ds. Jan F. Klijnsma en bijdragen van de Reizende Dichters, Ilonka van der Sluijs-Visser, ons koor Cantone onder leiding van Sjaliene de Waal, Robert Soeteman en Lieke ’t Hart, Tygo en tot slot Chloë.

Tijdens de pauze was er koffie met iets lekkers en na afloop nog een hapje en een drankje. Het was een zeer geslaagde avond. Onderstaand enkele sfeer foto’s.

Over Jan de Vries

Jan de Vries

Jan de Vries was de secretaris en de penningmeester van de Remonstranten in Sommelsdijk. Daarnaast beheerde hij de website, de ledenadministratie, was contactpersoon privacygegevens en een van de redacteuren van Vrijzinnige Klanken. Jan is 26 mei 2019 overleden. We hebben afscheid van hem genomen op vrijdag 31 mei 2019. Jan was voor velen een steun en toeverlaat. Een rustige vraagbaak, betrokken, betrouwbaar en dienstbaar.

Gerelateerd